Emergo Helse

OM EMERGO HELSE

Emergo er latin og betyr "å reise seg" og "å stige opp" .

Det kan sammenfatte min filosofi om livet. Det er mulig å reise seg fra utfordringer og det er mulig å gjøre aktive forbedringer som vil gi positive ringvirkninger i livet.

Da jeg tok utdannelsen i hypnoterapi på Hypnoseakademiet i Oslo, fant jeg en metode å jobbe med som ble riktig for meg. Hypnoterapi er et effektivt verktøy for å få raske og varige forandringer på gamle tankemønstre som trekker ned livskvaliteten, samt for uvaner og avhengigheter man ønsker å slutte med.

Jeg er også RTT terapeut. RTT står for Rapid Transformational Therapy og er en metode som er utviklet av en av verdens mest anerkjente og etterspurte hypnoterapeuter; britiske Marisa Peer. Hun har arbeidet med hypnoterapi i over 30 år og funnet sin egne unike metode å nå raske resultater. Den metoden er RTT. Vi finner ut av hvordan utfordringen/problemstillingen begynte og dermed er det mulig å fjerne den. "Du kan ikke endre det du ikke forstår" sier Marisa Peer. Med RTT gjør vi en  god "omprogrammering" som sikrer et varig resultat.

Det er denne metoden jeg arbeider med i dag og i de fleste tilfeller vil en behandlingstime på 90 minutter være nok.

Hypnoterapi er en logisk og systematisk metode som har vist seg å gi gode resultater.

Med Emergo Helse har jeg valgt å fokusere på røykeslutt og snuskutt, søtsug, avhengigheter, overspising/overvekt samt fobier og frykt, som å snakke offentlig,  sceneskrekk, flyskrekk og klaustrofobi.

Vår fysiske og mentale helse er det mest verdifulle vi har.

Når du er motivert og klar for en forandring, da er hypnoterapi en virkningsfull metode.

Ta gjerne kontakt.

 

Hilsen Marika

https://emergohelse.no/wp-content/uploads/2018/04/cropped-Emergo-icon-300x300.png