Emergo Helse

HJELP TIL RØYKESLUTT ELLER SNUSKUTT

Min lærer og mentor er Ronny Hansen på Medicor.
Han har brukt mer enn 11 år på å utvikle VitaKode, landets beste metode for røyke/snus-kutt.

Metoden inneholder ulike tilnærminger som på en strukturert og systematisk måte endrer gammel programmering og dermed gjør det enkelt å bli røyk og snusfri.
VitaKode er basert på flere tusen en-til-en timers behandling av røykere og snusere som har bestemt seg for å slutte og som har fått hjelp til å kvitte seg med uvanen for godt.

Metoden har en usedvanlig høy suksessrate, rett og slett fordi den systematisk oppnår nødvendige endringer i den delen av sinnet som styrer vaner og uvaner.

 

Slik gjennomføres behandlingen:

Time 1: Her benyttes ulike kognitive tilnærminger. Vi kartlegger selve uvanen og ser på årsakene til at du har bestemt deg for å kvitte deg med uvanen for godt. I tillegg læres noen effektive øvelser du selv skal gjøre frem til du er ved målet, frihet fra røyk eller snus. Disse øvelsene er enkle og raske og har stor påvirkningskraft.

Time 2: I denne timen benytter vi ulike terapiformer, bl.a hypnose, som er med på å gjøre deg klar til din røyk og snusfrihet.

Time 3: Det er på denne timen du kutter uvanen. Til det bruker vi hypnose. Fra første timen og frem til siste time har vi på en systematisk måte omprogrammert ditt ubevisste sinn slik at når vi kommer til siste time er vi klar til å skru av den bryteren som har fått deg til å røyke/snuse.

Røyking er er mental avhengighet og uvane som kan fjernes på 3 timer.

Disse tre timene gjennomføres i løpet av en uke, hver behandling varer 60 min. Suget og abstinensen kan virke fysisk, men av og på bryteren finnes i det ubevisste sinn. Metoden bygger på en systematisk endring av denne kontrollmekanismen.
På siste timen skrur vi av røyke og snusbryteren for godt.

 

VitaKode har en 90% suksessrate.

Til sammenligning kan nevnes at røykeplaster og nikotintyggegummi har mellom 10-15% sukessrate.

Hvorfor viljestyrke som oftest ikke virker for røyke og snuskutt.
Når man vil fjerne en uvane er det nærliggede å tro at det krever mye viljestyrke. "Hadde jeg hatt mer viljestyrke hadde jeg klart å slutte".
Viljestyrke er en del av ditt bevisste sinn. En uvane, som røyking, kontrolleres av ditt ubevisste sinn. Det ubevisste sinn er mye sterkere enn ditt bevisste sinn. Det er årsaken til at du fortsetter å røyke og snuse til tross for at du ønsker frihet fra det.
Dette er også årsaken til at viljestyrke i de fleste tilfeller er feil verktøy å bruke.

(Teksten ovenfor er gjengitt med tillatelse fra Ronny Hansen).

Ta kontakt hvis du har bestemt deg for å bli fri fra røyk eller snus.

 

 

BESTILL DIN
BEHANDLING HER

Røykeslutt / Snuskutt
3 x 60 min over en uke.

Pris: 3900 kr.


Send meg en epost på post@emergohelse.no
så tar jeg kontakt med deg.

Marika